چرا به همهی اهداف و خواستههام نمیرسم؟
قانون همیشگیِ این دنیا در مورد خواسته ها
در دنیایی که زندگی میکنیم، شکل و شمایل، خلقیات و رفتارهای هر موجود زندهای به شدت تحت تأثیر محیط اطراف، تغذیه، وضعیت جوی و نهایتاً تحت تأثیر ورودیهایی است که دریافت کرده است. به عنوان مثال، سلطان جنگل، شیر را در نظر بگیرید. شیری که در آفریقا زندگی میکند به خاطر تغذیه و ورودیهایی که دارد بسیار متفاوت است از شیری که در ایران متولد میشود و رشد میکند. چرا که شکل و شمایل و خلقیات و… موجودات به شدت تحت تأثیر ورودیهای آنها قرار میگیرد. بنابراین اگر یک روز شیر ایرانی دوست داشته باشد تماماً شبیه به شیر آفریقایی باشد، تقریباً غیر ممکن است مگر اینکه تمام ورودیها و تغذیه و… شیر آفریقایی را طی صدها سال دریافت کند تا تمام وجودش هماهنگ با شیر آفریقایی شود. این حالت برای انسانها حتی پیچیدهتر هم میشود.
تأثیر محیط بر موجودات
شیر آفریقایی به دلیل محیط گرم و خشک و تنوع غذایی که در اختیار دارد، ساختاری قویتر و رفتارهای متفاوتتری نسبت به شیرهای ایرانی دارد. تغذیه آنها از حیوانات بزرگی مانند گورخر و بوفالو است که انرژی بیشتری به آنها میدهد. در مقابل، شیر ایرانی که در محیطهای مختلفی زندگی میکند و ممکن است به دلایل مختلفی تغذیه محدودتری داشته باشد، ساختار بدنی و رفتاری متفاوتی خواهد داشت.
مثالی دیگر از تأثیر محیط بر موجودات را میتوان در پرندگان مهاجر مشاهده کرد. پرندگانی که در مناطق سردسیر زاد و ولد میکنند، به دلیل نیاز به مهاجرت به مناطق گرمتر در زمستان، فیزیک بدنی و رفتارهای خاصی دارند که پرندگان غیرمهاجر این ویژگیها را ندارند.
در این مورد ، پیشنهاد میکنیم این پست را حتما تماشا کنید :”پول، جذبِ افراد قوی میشود
پیچیدگیهای انسانی
حال بیایید انسانها را در این مورد بررسی کنیم. ممکن است روزی بخواهیم به خواستههایی برسیم، اما اینطور نیست که صد درصد هر وقت چیزی را خواستیم در زندگیمان خلق کنیم. چرا که ناخودآگاه انسانها، ژنتیک انسانها، تغذیه انسانها، هوای مصرفی انسانها، افکار و کلام و گوش انسانها و نهایتاً تمام ورودیهای انسانها، کیفیت زندگی آنها را میسازد. از آنجایی که مسلط شدن روی تمامی این موارد غیر ممکن است، به همین خاطر برخورد با مشکلات و یا نرسیدن به یک سری از خواستهها طبیعی است.
مثال دیگری در مورد انسانها، تفاوت در نحوه پرورش کودکان در جوامع مختلف است. کودکی که در یک خانواده مرفه با تغذیه و آموزش عالی رشد میکند، نسبت به کودکی که در محیطی فقیر با دسترسی محدود به منابع آموزشی و تغذیه مناسب بزرگ میشود، تواناییها و استعدادهای متفاوتی خواهد داشت.
ورودیها و خروجیها
از آنجایی که کنترل تمام این ورودیها و نهایتاً خالص نگه داشتن تمامی این ورودیها غیر ممکن است، این کاملاً طبیعی است که با توجه به فرکانسی که هر لحظه به واسطه ورودیهایمان ارسال میکنیم، نتوانیم صد درصد مسلط روی اتفاقاتی که در زندگیمان میافتد، باشیم. اما خبر خوب این است که هر چقدر روی افکار و کلام و ذهن و ناخودآگاهمان مسلطتر میشویم و بیشتر روی خودمان کار میکنیم و از خودمان هر چقدر بیشتر مراقبت میکنیم، میتوانیم روی اتفاقات زندگیمان نیز مسلطتر شویم.
برای مثال، افرادی که روزانه مدیتیشن و تمرینات ذهنی انجام میدهند، معمولاً کمتر تحت تأثیر استرسهای روزمره قرار میگیرند و میتوانند تصمیمات بهتری بگیرند. این افراد به مرور زمان ورودیهای بهتری به ذهن خود میدهند و در نتیجه خروجیهای بهتری نیز دریافت میکنند.
راهکارهای بهبود ورودیها
بنابراین اگر از من بپرسند چطور میشود در زندگیمان به خواستههای بیشتری برسیم، جواب من این است که هر کاری که از دستتان برمیآید را انجام بدهید تا بتوانید ورودیهای بهتری را دریافت کنید تا فرکانس بهتری را هر لحظه ارسال کنید. چرا که نهایتاً اتفاقات زندگی شما به خاطر فرکانسی است که هر لحظه به خاطر ورودیهایی که داشتید، ارسال کردهاید.
در این مورد ، پیشنهاد میکنیم این پست را حتما تماشا کنید :”قانون 80/20 و رسیدن به نهایت بهره وری
برای بهبود ورودیها میتوان از راهکارهای زیر استفاده کرد:
- تغذیه سالم: مصرف غذاهای سالم و مغذی که انرژی لازم برای بدن و ذهن را فراهم میکنند.
- کوچینگ روزانه : داشتن یک متخصص کنارتان که هر روز از آگاهی های او کمک بگیرید.
- ورزش منظم: انجام فعالیتهای بدنی که به بهبود سلامت جسمی و روانی کمک میکند.
- آموزش و مطالعه: افزایش دانش و آگاهی از طریق مطالعه کتابها، مقالات و شرکت در دورههای آموزشی.
- مدیتیشن و تمرینات ذهنی: تقویت ذهن و کاهش استرس از طریق مدیتیشن و تمرینات ذهنی.
- ارتباطات مثبت: برقراری ارتباط با افرادی که انرژی مثبت و انگیزهبخش دارند.
- تنظیم محیط: ایجاد محیطی آرام و مثبت که به تمرکز و آرامش کمک میکند.
تاثیرات مثبت تغییر ورودیها
مثالهایی از تاثیرات مثبت تغییر ورودیها را میتوان در افراد موفق مشاهده کرد. برای مثال، استیو جابز یکی از مشهورترین افرادی است که با استفاده از مدیتیشن و تمرینات ذهنی توانست تمرکز و خلاقیت خود را بهبود بخشد. یا بیل گیتس که با مطالعه و یادگیری مداوم توانست به یکی از موفقترین کارآفرینان دنیا تبدیل شود.
نتیجهگیری
در نهایت، برای دستیابی به خواستهها و اهدافمان باید به ورودیهای خود توجه کنیم و سعی کنیم آنها را بهبود بخشیم. این ورودیها شامل تغذیه، محیط، افکار و ارتباطات ما هستند که همگی نقش مهمی در کیفیت زندگی ما دارند. با کنترل و بهبود این ورودیها میتوانیم فرکانس بهتری را ارسال کنیم و به نتایج بهتری در زندگی برسیم. به یاد داشته باشید که این فرآیند نیاز به زمان و تلاش دارد و هیچ چیز در این دنیا به طور ناگهانی و بیدلیل اتفاق نمیافتد.
درباره رضا صفری
© کليه حقوق محصولات و محتوای اين سایت متعلق به مدیر سایت می باشد و هر گونه کپی برداری از محتوا و محصولات سایت پیگرد قانونی دارد.
نوشته های بیشتر از رضا صفری
دیدگاهتان را بنویسید